Review achterlaten

5/5

Ze slaan hier nooit de plank mis, maar vandaag was uitzonderlijk. Bediening is altijd oplettend en vriendelijk en vlot met serveren, maar Maud had vanavond binnen 30 seconden na bestellen mijn biertje op het terras. En dat met een volle tent en na een lange werkdag. Vond ik wel even het vermelden waard. Top tent!

Paul W.

5/5

Afgelopen zondag met z’n vieren de lunch genoten bij Het Wapen van Rijsenburg. Gelijk aan het vorige bezoek ook nu weer zeer gastvrij en correct te woord gestaan. De clubsandwich, zowel de zalm als de kip variant, vielen zeer goed in de smaak. Zeer goed, hoog (drie boterhammen) en volwaardig lunchgerecht waarbij je een goed en scherp mes nodig hebt om dit op een fatsoenlijke manier te nuttigen. Helaas was dit met de messen niet het geval. Na melding aan de serveerster gaf ze aan dat de messen de volgende dag geslepen zouden gaan worden en heeft vervolgens naar gelang een steakmes beschikbaar gesteld. Opgelost!😃

Patrick van Ditmarsch

5/5

Super fijn restaurant met heerlijk eten. Maar wat voor mij toch wel echt bovenaan staat is het ontzettend fijne en professionele team in de bediening! Niets is te veel gevraagd, van extra ijs in je drankje tot 3x dingen roepend herhalen met hun hand om hun mond als toeter omdat je het niet goed verstaat! En zo doen hun uiterste best om iedereen een fijne avond te bezorgen! Top!

Sandra